Főoldal » 2015 » Január » 26 » A Ubisoft letiltja a nem hivatalosan vett játékokat? (frissítve)
3:25 PM
A Ubisoft letiltja a nem hivatalosan vett játékokat? (frissítve)

Ha a G2A-n, Kinguinen, eBay-en és hasonló oldalakon vettetek Ubisoft játékot, ne lepődjetek meg, ha egyszer csak eltűnik Uplay fiókotokról a játék


Ha például G2A-n vettetek egy Ubisoft játékot (mindegy, hogy DVD kulcsos, vagy letöltőkódos, vagy bármilyen) az Ubisoft úgy gondolta, hogy ezeket a termékkulcsokat letiltja. Mindegy, hogy nem lopott, akkor is.

Már több cég is deaktiválta az ilyen odalakról származó termékkulcsokat - példa a Devolver Digital - aki tavaly májusban tiltotta le az ilyen termékkulcsokat. Azt viszont nem árt tudni, hogy ezek az oldalak gyakran úgy árulják a játékokat, hogy nincs megállapodásuk a Ubisofttal. A G2Play állítólag forgalmazótól szerzi be a dobozos példányokat, majd a dobozokban található kódokat adja el, és hallani pletykákat arról, hogy mások is így csinálják.De ettől függetlenül ők is ugyanúgy fizetnek a teljes játékért, és úgy adják el. Hacsak nem lopott a játék.

Most több fórumozó jelentette, hogy Uplay accountjáról eltűnnek a G2A-n és Kinguinen vett játékok, legtöbbeket a Far Cry 4-től fosztottak meg. De először a warezolt játékkal kellene foglalkozniuk, nem pedig azokkal, akik valamennyi pénzt feláldoztak rá.

Egyenlőre nem javasoljuk az ilyen oldalakról való vásárlást, függetlenül attól, hogy legálisak-e a termékkulcsok!

Frissítés:

Íme az Ubisoft hivatalos nyilatkozata:: „Idöközönként deaktiváljuk azokat a kulcsokat, amiket csalással szereztek meg és adtak tovább. Most épp vizsgáljuk a csalás eredetét, és értesítjük a vásárlókat, ahogy több információt tudunk megosztani velük. Addig is vegyék fel a kapcsolatot az eladóval, akitől a kulcsot vették.

 

Megtekintések száma: 265 | Hozzáadta:: TheKornel | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]